A-tým přivítá Kert, doma hrají také dorostenci

Hned pět utkání budou moci sledovat fanoušci HBC Plzeň o nadcházejícím víkendu v hale na Košutce. A-tým přivítá v tom nejdůležitějším duelu v sobotu v 17 hodin Kert Park Praha a bude se snažit napravit reputaci po nepodařeném vstupu do soutěže. Dorostenci hostí oba dny týmy z Kladna a Prahy.

A-tým

Vstup do soutěže se Plzeňanům nepodařil. V úvodním kole podlehli v domácím prostředí Kladnu 2:3 a budou si tak chtít ihned napravit reputaci. Kert Park však nebude snadným sokem, Pražané totiž budou posílení výhrou 2:0 v Dobřanech. V dresu HBC Plzeň by se měla představit trojice Muchl, Štulc, Komanec. Naopak bude chybět distancovaný Juráček.

Sobota 11. září HBC Plzeň - Kert Park Praha od 17:00


Starší dorost

Starší dorostenci budou chtít i v této sezóně navázat na úspěch z let minulých. Dvakrát totiž došli až do finále, jednou dokonce získali mistrovský titul. Budou se o to snažit opět pod vedením trenéra Martina Kováříka.

Sobota 11. září HBC Plzeň - HBC Alpiq Kladno od 14:00
Neděle 12. září HBC Plzeň - Kert Park Praha od 14:00


Mladší dorost

Mladší dorost přivítá hned na úvod soupeře Alpiq Kladno, tým, se kterým v základní části loňského ročníku bojoval až do posledního zápasu o první místo. Naopak v neděli zavítá do Plzně nováček soutěže Jungle Fever Kladno. HBC Plzeň povede trenér Tomáš Semera, který převzal tým od Josefa Kadaněho.

Sobota 11. září HBC Plzeň - HBC Alpiq Kladno od 11:30
Neděle 12. září HBC Plzeň - Jungle Fever Kladno od 11:30