Ve čtvrtek 26. sprna nastoupí A-tým v Germaringenu

Hráče HBC Plzeň čeká ve čtvrtek 26. srpna první ze tří zápasů v zahraničí. Na začátku zahraničního turné je čeká tým SC Piranhas Germaringen. Plzeňský tým sice nebude hrát v kompletní sestavě, ale přesto půjde o zajímavou součást přípravy. Domácí družstvo totiž bere zápas hodně prestižně, s dresem Germaringenu se totiž budou loučit dvě dlouholeté opory.

Piranhas Germaringen
Germaringen patři mezi nejlepší německé týmy posledních let, pravidelně se účastní německého mistrovství a může se pochlubit moderním hřištěm, na kterém byl v červnu instalován nový povrch. Zápas bude velmi zajímavý púředevším pro dva hráče domácích, kteří se budou loučit s aktivní hráčskou kariérou. Stephan Pöhlmann a Uwe Justkowiak sehrají proti Plzni svoje poslední utkání.

HBC Plzeň
Do plzeňské branky se zřejmě postaví Tomáš Větrovský, jelikož jeho jmenovec Semera ještě doléčuje zranění. Chybět bude celá řada opor, které nemohli na turné vyrazit z důvodu pracovních povinností. Naopak šanci dostanou někteří hráči B-týmu a mladík Lukáš Hofmeister.

Sestava pro dnešní zápas:
Větrovský (Semera) - Bezděk, Slanec, Pospíšil, Kavalír, Hofmeister – Arnet, Edl, Chowaniec, Juráček, Průcha, Regner, Krpal, Chlupatý.

Utkání SC Piranhas Germaringen - HBC Plzeň začíná 26. srpna v 18:30 v areálu Sportpark Germaringen.