Dva celky vstupují do finále!

Minulý týden skončily dvě semifinálové série a oba týmy (áčko a starší dorostenci) si vybojovaly účast ve finále. A-tým dokázal semifinálovou sérii proti Hradci Králové ukončit už ve třetím zápase. Starší dorost pak vybojoval účast ve finále, když zvítězil v pátém rozhodujícím utkání proti Vsetínu. Oba týmy budou začínat finálovou sérii o víkendu v domácím prostředí. Starší žáky čeká semifinálová skupina v Mostě.

A-tým

Po postupu přes Kert Park Praha a Hradec Králové čeká na áčko finálová série proti Alpiqu Kladno. Kladenský tým skončil po základní části nad druhém místě, v posledním vzájemném střetnutí se radovala Plzeň, když za přítomnosti televizních kamer porazila Kladno 5:1. V sobotu se utkají oba soupeři už od 11:00, kvůli České televizi, která chystá ze zápasu půlhodinovou reportáž.(O času vysílaní vás budeme informovat v aktualitách). V neděli je utkání na programu od 17:00. Na zápas bude pro diváky připravena řada zajímavých doprovodných akcí.

Vstupné na jedno utkání je 50 Kč. Vstupenka na oba zápasy stojí 80 Kč.

sobota 15.května HBC Plzeň – HBC Alpiq Kladno od 11:00
neděle 16. května HBC Plzeň – HBC Alpiq Kladno od 17:00

Starší dorost

Starší dorostenci si po roce znovu zahrají finále a opět proti Jihlavě. Plzeň postoupila až v pátém semifinálovém zápase, když zdolala Vsetín. Rozhodující branku vstřelil po samostatné akci ve dvojnásobném oslabení Miroslav Polívka. V loňském finále zvítězili plzeňští mladíci v sérii 3:2. Z finále budete moci sledovat on-line přenosy na serveru onlajny.cz.

sobota 15.května HBC Plzeň - SK Jihlava od 15:00
neděle 16. května HBC Plzeň – SK Jihlava od 10:30