Áčko i starší dorostence čeká boj o finále

Jediné vítězství dělí starší dorostence od postupu do finále, ale zároveň i od možného konce sezóny. Také A-tým může rozhodnout semifinálovou sérii již v sobotu, do Hradce Králové odjíždí posílen dvěma výhrami. Béčko do série s CSKA Karlovy Vary nenastoupí. Starší žáci přivítají své stejně staré souputníky z Ústí nad Labem. Mladší žáci se postaví Litoměřicím.

A-tým

Po dvojici domácích zápasů se semifinálová série přesouvá na hřiště soupeře, tedy do Hradce Králové. Jelikož plzeňské áčko zvládlo obě utkání, i když v tom prvním to bylo hodně těsné, bude už v sobotu mít možnost postoupit do finále. Pokud by se zápas nepodařil, bude šance na reparát v neděli od 10:00.

sobota 8.května HBC Autosklo H.A.K. Hradec Králové - HBC Plzeň od 17:00

Starší dorost

Zápas o všechno - tak se dá nazvat páté semifinálové utkání mezi Plzní a Vsetínem. V domácím prostředí starší dorostenci jednou vyhráli a jednou Vsetínu podlehli. Ve Vsetíně v první zápase zvítězili, a měli tak šanci dérii ukončit. Tu však nevyužili a série se stěhuje k rozhodujícímu zápasu do Plzně. Vítěz se ve finále postaví Jihlavě, která vybojovala postup už o uplynulém víkendu.

sobota 8.května HBC Plzeň - HBC Vsetín od 14:00

B-tým

Plzeňský B-tým k utkáním semifinálové série Oblastní ligy Západ nenastoupí.
Více ve vyjádření klubu.


Starší žáci

neděle 9.května HBC Plzeň – Elba Franklin Ústí nad Labem od 10:00
neděle 9.května HBC Plzeň - Elba Franklin Ústí nad Labem od 13:00

Mladší žáci

neděle 9.května HBC Plzeň - SHC Killers Litoměřice od 11:30
neděle 9.května HBC Plzeň - SHC Killers Litoměřice od 14:30