Áčko čeká začátek série, starší dorost a B-tým odvety

V sobotu a v neděli se v hale na Košutce odehrají první dvě utkání semifinálové série extraligy mužů. Proti Plzni se postaví tým Hradce Králové. Starší dorost míří za dvěma zápasy do Vsetína. Béčko čeká druhý duel čtvrfinále v Horní Bříze proti Rolling Balwans. Mladší i starší žáci hrají své dvojzápasy v Dobřanech.

A-tým

Po čtrnácti dnech se znovu v důležitých utkání představí hráči A-týmu. V semifinálové sérii je čeká Hradec Králové. Dva týdny příprav zpestřené svatbou kapitán Martina Kadaněho směřovali k soubojům s týmem, který má ve svém středu několik mistrů světa a ve čtvrtfinále hladce přešel přes Vlašim.

Vstupné na utkání je 30 Kč.

sobota 1.května HBC Plzeň – HBC Autosklo H.A.K. Hradec Králové od 17:00
neděle 2. května HBC Plzeň – HBC Autosklo H.A.K. Hradec Králové od 10:00

Starší dorost

Starší dorost má na programu odvetné zápasy semifinálové série proti Vsetínu. Všichni hráči se před víkendem shodují, že důležitý bude sobotní zápas, který zajistí jednomu z týmů vedení 2:1. Na Valašsku to starší dorost nebude mít jednoduché i díky bouřlivému publiku.

sobota 1.května HBC Vsetín - HBC Plzeň od 17:00
neděle 2. května HBC Vsetín - HBC Plzeň od 10:00

B-tým

Béčko má před sebou druhý zápas čtvrtfinále, po kterém mohou jeho hráči slavit postup. Pokud by v Horní Bříze v sobotu prohráli, čeká je hned v neděli třetí rozhodující zápas.

sobota 1.května HBC Rolling Balwans Plzeň - HBC Plzeň "B" od 14:00

Starší žáci

neděle 2.května TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 10:00
neděle 2.května TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 13:00

Mladší žáci

neděle 2.května TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 11:30
neděle 2.května TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 14:30