Dva týmy mohou už v sobotu slavit postup do semifinále

Áčko v Praze-Lužinách a starší dorost v Mostu budou bojovat o postup do semifinále, naopak mladší dorost na hřišti Vsetína bude bojovat o naději a o možnost hrát další zápasy. Béčko čeká v domácím prostředí poslední zápas základní části proti Vikingům z Karlových Varů. Mladší i starší žáci pak míří na sever Čech, do Ústí nad Labem.

A-tým

Áčko o minulém víkendu porazilo Kert Park v prvních dvou utkáních velmi těsně. První zápas sice Plzeň dlouho vedla, ale Kert dokázal srovnat. Plzeň díky brance Jana Beránka nakonec vyhrála. Druhý zápas byl také velmi těsný, nakonec však áčko přidalo druhý bod. V sobotu v Praze-Lužinách budou bojovat o postup do semifinále.

sobota 17. dubna HC Kert Park Praha – HBC Plzeň od 17:00

Starší dorost

Starší dorostenci podobně jako A-tým zvítězili v obou zápasech play off. V sobotu vyhráli díky třem brankám v první třetině. Nedělní zápas byl o poznání vyrovnanější. V nervózním závěru měli více štěstí Plzeňáci.

sobota 17. dubna HBC Pento Most - HBC Plzeň od 14:00

Mladší dorost

Jedna jediná prohra dělí od konce sezóny. V sobotu i přes velkou snahu prohráli a to i kvůli dvěma brankám v oslabení. V neděli znovu na tým z Valašska nestačili a prohráli 1:4.

sobota 17. dubna HBC Vsetín - HBC Plzeň od 14:00

B-tým

sobota 17.dubna HBC Plzeň "B" - HBC Vikingové Karlovy Vary od 16:00

Starší žáci

neděle 18. dubna Elba Franklin Ústí nad Labem - HBC Plzeň od 10:30
neděle 18. dubna Elba Franklin Ústí nad Labem - HBC Plzeň od 16:00

Mladší žáci

neděle 18. dubna Elba Franklin Ústí nad Labem - HBC Plzeň od 12:00
neděle 18. dubna Elba Franklin Ústí nad Labem - HBC Plzeň od 17:30