Extraligová play off začínají!

Play-off začíná a plzeňští hokejbalisté (A-tým, starší i mladší dorostenci vstupují do vyřazovacích bojů z prvního místa. V sobotu i v neděli začíná program v hale na Košutce v 11:00. Mladší dorostenci se postaví proti Vsetínu, starší pak přivítají Most. Vrchol každého hracího dne přijde v 17:00, kdy A-tým nastoupí proti Kertu. Vstupné je 30 Kč a všichni jste srdečné zváni!

A-tým

Plzeňskému áčku vyplnil přestávku mezi koncem základní části a začátkem bojů v play-off zápas čtvrtfinále Českého poháru proti Mostu. Soupeř ze severu Čech odjel z Plzně s velkým přídělem a domácí si opět zvýšili sebevědomí. Jestli však bude střelecká forma pokračovat i ve vyřazovacích bojích, to je zatím ve hvězdách. Ani vítěz základní části nemá v play-off vůbec nic jistého. Přesto jsou Západočeši jasným favoritem, jarní zápas proti Kert Parku Plzeň vyhrála v Praze poměrem 5:1.

sobota 10. dubna HBC Plzeň – HC Kert Park Praha od 17:00 (vstupné 30,- Kč)
neděle 11. dubna HBC Plzeň – HC Kert Park Praha od 17:00 (vstupné 30,- Kč)

Starší dorost

Starší dorost i přes prohru v posledním kole základní části udržel první příčku v tabulce. Osud mu do cesty ve čtvrtfinále play-off postavil Most, soupeře, kterého Plzeňané v základní části dvakrát porazili.

sobota 10. dubna HBC Plzeň – HBC Pento Most od 11:00
neděle 11. dubna HBC Plzeň – HBC Pento Most od 14:00

Mladší dorost

Až do posledních vteřin bojovali o první místo po skončení základní části mladší dorostenci. V závěrečném zápase na půdě Kladna dokázali zvítězit, když z pohledu Plzně důležitou branku na 3:2 vstřelil David Pospíšil. Vsetín nebude vůbec lehkým soupeřem, přestože v Plzni naposledy vysoko prohrál. Jenže v kádru má nejproduktivnějšího hráče základní části Dalimila Zvonka, který vyhrál bodování o 9 bodů před plzeňským Erikem Strejčkem, a nastoupit může i celá řada posil.

sobota 10. dubna HBC Plzeň – HBC Vsetín od 14:00
neděle 11. dubna HBC Plzeň – HBC Vsetín od 11:00

B-tým

sobota 10.dubna HBC Rolling Balwans Plzeň - HBC Plzeň "B" od 10:00

Starší žáci

neděle 11. dubna SK HBC CSKA Karlovy Vary - HBC Plzeň od 11:00
neděle 11. dubna SK HBC CSKA Karlovy Vary - HBC Plzeň od 14:00

Mladší žáci

neděle 11. dubna HBC Kasejovice - HBC Plzeň od 11:00
neděle 11. dubna HBC Kasejovice - HBC Plzeň od 14:00