Je to tady! Souboj dvou nejlepších týmů, utkání vysílá Česká televize

Zápas jara, souboj nejlepších, boj o první místo. Všechna tato přirovnání platí pro zápas mezi Plzní a Kladnem. Středočeši už ztrácí jen 3 body a v případě vítězství po pětačtyřiceti minutách by se mohli bodově dotáhnout. Pokud nezavítáte přímo do haly, můžete sledovat celý zápas v sobotu 6. března od 10:30 na ČT4 Sport.

A-tým

Souboj prvního s druhým! Vrchol základní části i tak by se dal nazvat zápas, který přichází, Kladno se o víkendu dotáhlo na Plzeň a už ztrácí jen 3 body. Na Košutce tak můžete vidět nejlepší české týmy ve vzájemném souboji. O atraktivnosti duelu svědčí i to, že jej bude vysílat program ČT4 Sport v přímém přenosu.

sobota 6. března HBC Plzeň – HBC ALPIQ Kladno od 10:30

B-tým

Béčku se minulý nedařilo, když nestačilo na ostrovský Atlantis. Nyní se do plzeňské haly chystá rezerva Tatranu Třemošná, sousední tým v tabulce.

sobota 6. března HBC Plzeň "B" – TJ Tatran Třemošná "B" od 20:00

Starší dorost

Starší dorostenci minulý víkend stoprocentně bodovali, když vyhráli jak v Mostě tak v Ústí. Starší dorost si drží první pozici v tabulce. Nyní Plzeňany v domácím prostředí čekají souboje s Českou Třebovou a Sudoměřicemi.

sobota 6. března HBC Plzeň – TJ Lokomotiva Česká Třebová od 15:30
neděle 7.března HBC Plzeň – SK Sudoměřice od 10:00

Mladší dorost

Mladší dorost má na programu jeden zápas. V domácím prostředí přivítají polsední tým extraligy mladších dorostenců, kterým jsou Ďáblové Praha. Budou se tak snažit o napravení reputace. Minulý víkend se po dvou prohrách propadli z druhé až na čtvrtou pozici.

sobota 6. března HBC Plzeň - SK Ďáblové Praha od 13:00