Přestávka končí! Jarní boje začínají, jede se na sever

22.listopad 2009 - to je datum, odkdy hokejbalová extraliga odpočívá. Více než tři měsíce všichni netrpělivě očekávají začátek jarních bojů a nyní se dočkají ostrého úvodu. Extraligy mužů i dorostů startují hned dvojkolem a Plzeňáci se představí v Mostě a v Ústí na Labem. Již svůj druhý jarní zápas sehraje v sobotu B-tým v Karlových Varech proti domácímu Ostrovu.

A-tým

Áčko po vydařené přípravě, ve které se povedlo zvítězit na turnaji Pilsen Cup, vydá na své první zápasy na sever. V sobotu čeká nevyzpytatelný Most. V nedělním duelu se Plzeňákům postaví ústecká Elba. Na Plzeň bude dotírat Kladno a pokud by došlo na rovnost bodů tak pak 6.3. bude zřejmě souboj o vítěze základní části.

sobota 27. února HBC PENTO Most - HBC Plzeň od 15:00
neděle 28. února Elba Franklin Ústní n. Labem - HBC Plzeň od 15:00

B-tým

Oblastní liga Západ pokračuje jedním zápasem. V souboji mezi 6. a 8.týmem zavítá béčko do Karlových Varů na utkání s týmem Ostrova.

Sobota 27. února HbC Atlantis Ostrov - HBC Škoda Plzeň "B" od 11:00

Starší dorost

Starší dorostenci mají na programu dvoukolo. V sobotu se utkají s Mostem, v neděli je pak čeká velmi důležitý zápas proti Elbě, ve kterém půjde o dobré postavení v tabulce.

sobota 27. února HBC PENTO Most - HBC Plzeň od 12:00
neděle 28. únoraElba Franklin Ústní n. Labem - HBC Plzeň od 12:00

Mladší dorost

Mladší dorost čeká stejný program jako starší kolegy, na rozdíl od nich jim však půjde o docela víc. V sobotu do Mostu. Neděle je pak ve znamení souboje o první místo.

sobota 27. února HBC PENTO Most - HBC Plzeň od 9:30
neděle 28. února Elba Franklin Ústní n. Labem - HBC Plzeň od 9:30