Nadace 700 let města Plzně ocenila hokebalové mistrovství světa

Klub HBC Škoda Plzeň jako spoluorganizátor loňského Mistrovství světa v hokejbalu obdržel cenu Nadace 700 let města Plzně za projekt roku 2009. Hokejbalový šampionát byl vybrán z více než sto padesáti projektů, které nadace v loňském roce podpořila.

V druhé polovině února se v rámci konání plesu Nadace 700 let města Plzně dostalo velkému uznání největší hokejbalové akci v historii tohoto sportu - MS v hokejbalu mužů a žen. Nadace loni podpořila prostřednictvím našeho klubu tento projekt významnou částkou.

Je potěšitelné, že důvěra správní rady Nadace byla úspěšným MS splacena a navrch je velmi příjemné přijímat ještě za tuhle akci dodatečné ocenění. Nadace 700 let města Plzně v loňském roce podpořila téměř 150 projektů a Mistrovství světa v hokejbalu bylo vyhlášeno jako Projekt roku 2009!

Cenu převzali zástupci vedení klubu Josef Kadaně, Miloš Miko a Michal Edl, kteří se společně s celou řadou členů klubu (např. Lubomír Henrich, Marek Chlupatý, Vladimír Thán, Vojtěch Votava, Miroslava Hofmeisterová, Ondřej Krpal, Jiří Kavalír, Michal Bezděk, Michal Slanec, Jaroslav Liška...) významnou měrou podíleli na tolik úspěšném světovém šampionátu.

Samotný ples měl velmi příjemnou společenskou atmosféru a stejně tak dobrou úroveň. Během plesu vystoupila např. Jitka Čvančarová nebo skupina Boney M.








Fotografie: Ivan Štefko