Poslední lednový víkend nabídne na Košutce čtyři zajímavé souboje

Hned čtyři utkání jsou na programu v hokejbalové hale na Košutce v sobotu 30. a v neděli 31. ledna. Herní formu přibližně v polovině zimní přípravy si otestují mladší dorostenci Plzně a Kova a muži Plzně, Nového Strašecí a Dobřan. Své soustředění na západě Čech stráví reprezentace ČR kategorie U20.

HBC Plzeň - TJ Kovo Praha (mladší dorost)

sobota 30. ledna 14:00
Mladší dorostenci Plzně, kteří po podzimní části soutěže figurují na druhé příčce tabulky, přivítají hosty z Prahy. Kovo je zatím na opačném pólu tabulky, je deváté a na svém kontě má po třinácti odehraných utkáních pouhých devět bodů. Pro mladé Plzeňany to bude první zápasová prověrka v novém roce.

HBC Plzeň - HBC Nové Strašecí

sobota 30. ledna 18:30
Lídr 1. ligy z Nového Strašecí si vybral Plzeň jako místo svého dvoudenního pobytu v rámci zimní přípravy. V sobotu večer se představí v souboji s domácí Plzní. Přestože jde o první utkání po zimní přestávce půjde o zajímavý střet dvou nejúspěšnějších týmů svých soutěží a tedy srovnání úrovně nejvyšších českých soutěží. Ambiciózní Nové Strašecí určitě nepřijede předem poražené, vždyť v Českém poháru prohrálo s extraligovým Kladnem jen 0:2. Navíc má ve svém středu mistra světa Milana Sýkoru, i když produktivita týmu stojí na více hráčích. V kanadském bodování 1. ČNHbL jsou na 4. - 10. místě jen "bubáci".

HBC Plzeň - reprezentace U20

neděle 31. ledna 10:00
Reprezentanti ČR věkové kategorie do 20 let stráví v Plzni celý víkend. V sobotu mají na programu dva tréninky a neděli si zpestří zápasem s domácím týmem. V národních barvách nastoupí čtveřice Plzeňanů Bezděk, Slanec, Liška a Větrovský. Těžkou situaci bude mít trenér Kurfürst, který je hlavním koučem domácích a zároveň asistentem u juniorského národního týmu.

HBC Nové Strašecí - TJ Snack Dobřany

neděle 31. ledna 14:00
V plzeňské hale se v neděli představí ve vzájemném souboji dva týmy, které nemají Košutku za své domácí prostředí. Nové Strašecí vyzve na souboj Dobřany a stejně jako proti Plzni bude chtít dokázat, že soupeř z nižší soutěže může favorita potrápit.