V hale na Košutce skončí pro většinu týmů podzimní část

P L Z E Ň - Extraliga mužů i staršího dorostu má na programu závěrečné domácí dvoukolo. Mladší dorost také odehraje poslední zápas v domácím prostředí. Jediný B-tým čekají o tomto víkendu zápasy na hřištích soupeřů. a oblastní liga bude pokračovat i dalšími koly. Mladší i starší žáci už svoji porci podzimních zápasů odehráli.

A-tým

Poslední dva zápasy mají před sebou zástupci HBC Škoda Plzeň v tuzemské nejvyšší soutěži. V sobotu se v plzeňské hale představí tým Opavy, který v prvním zápase díky hattricku Štulce Plzeňané porazili 3:0. V neděli pak do západočeské metropole zavítá klub z Karviné, který v prvním zápase nestačil zareagovat ani jedinou brankou a Škodováci si přivezli z hřiště Inteva tři body za hladkou výhru 7:0.

sobota 21. listopadu HBC Škoda Plzeň - SHC Opava od 17:00
neděle 22. listopadu HBC Škoda Plzeň - HbK Intevo Karviná od 12:00

B-tým

Oblastní liga Západ má v plánu také dvoukolo a druhý tým mužů hraje mimo vlastní mantinely. V sobotu proti týmu Vikingové Karlovy Vary Vary ukončí první polovinu soutěže a v neděli v souboji proti SK Boytronic Plzeň otevře druhou půlku. V první letošním vzájemném zápase s tímto týmem béčko prohrálo 1:3.

sobota 21. listopadu Vikingové Karlovy Vary - HBC Škoda Plzeň "B" od 11:00
neděle 22. listopadu SK Boytronic Plzeň - HBC Škoda Plzeň "B" od 14:30

Starší dorost

Starší dorost přivítá na svém hřišti dva moravské celky. V sobotu změří síly se Vsetínem, který v prvním zápase Plzeňané porazili 11:3. V neděli se domácí utkají s Karvinou, která v prvním duelu zvítězila 7:6 po samostatných stříleních.

sobota 21. listopadu HBC Škoda Plzeň - HBC Vsetín od 14:00
neděle 22. listopadu HBC Škoda Plzeň - HbK Intevo Karviná od 9:00

Mladší dorost

Mladší dorost čeká na podzim na rozdíl od starších kolegů už jen poslední zápas. V sobotu přivítají v hale na Košutce Vsetín, se kterým si v prvním utkání poradili a z Valašska si odvezli tři body za výhru 7:4.

sobota 21. listopadu HBC Škoda Plzeň - HBC Vsetín od 11:30