Tři týmy míří na východ Čech

Extraligové soutěže mužů a dorostenců se přehouply do své druhé poloviny, a tak čeká Plzeňany boj o další body ve východních Čechách. Dorostenci se utkají s týmy Pardubic a Letohradu, muži v sobotu s Hradcem a v neděli také s Letohradem. B-tým nastoupí v domácím prostředí, žáci míří na hřiště soupeřů.

A-tým

První vzájemné souboje Škody s východočeskými soupeři v letošní sezóně vyzněly jasně pro domácí Plzeňany. Teď však bude výhoda znalosti prostředí na druhé straně, a tak A-tým nečeká žádná procházka růžovou zahradou. Poslední dva zápasy, které Plzeňáci sehrají na podzim na hřištích soupeřů, hodně napoví, kdo se stane podzimním extraligovým mistrem. Druhé Kladno zatím na lídra soutěže ztrácí pět bodů.

sobota 14. listopadu HBC Autosklo H.A.K. H.Králové - HBC Škoda Plzeň od 13:00
neděle 15. listopadu SK OEZ Testa Letohrad - HBC Škoda Plzeň od 14:00

B-tým

Oblastní liga se teprve blíží finiši první poloviny soutěže. Rezerva Škody Plzeň je prozatím na druhé příčce a v souboji s týmem Rolling Ballwans je favoritem. B-tým se však bude muset obejít bez distancovaného kapitána Petra Kozy.

sobota 14. listopadu HBC Škoda Plzeň "B" - HBC Rolling Balwans Plzeň od 11:00

Starší dorost

Na dvě výhry z úvodu soutěže budou chtít v Pardubicích a Letohradě navázat starší dorostenci. Prodloužili by tak čtyři zápasy trvající sérii vítězství.

sobota 14. listopadu HBC Alfa Pardubice - HBC Škoda Plzeň od 14:00
neděle 15. listopadu SK OEZ Testa Letohrad - HBC Škoda Plzeň od 11:00

Mladší dorost

Mladší dorostenci by na rozdíl od svých starších kolegů na první vzájemné souboje s týmy Pardubic a Letohradu nejraději zapomněli. V domácím prostředí totiž získali jen tři body, což lze ve srovnání s následujícími osmi vítězstvími v řadě považovat za ztrátu.

sobota 14. listopadu HBC Alfa Pardubice - HBC Škoda Plzeň od 11:30
neděle 15. listopadu SK OEZ Testa Letohrad - HBC Škoda Plzeň od 8:30

Starší žáci

V Ústí nad Labem se střetne třetí tým tabulky s druhým. Oba soupeře dělí prozatím tři body ve prospěch mladíků Škody Plzeň.

neděle 15. listopadu DDM Ústí nad Labem - HBC Škoda Plzeň od 12:00
neděle 15. listopadu DDM Ústí nad Labem - HBC Škoda Plzeň od 15:30

Mladší žáci

Mladší žáci míří do Litoměřic, kde je čeká souboj s posledním týmem tabulky. domácí ještě v soutěži nezískali ani bod. V případě dvou výher by mohli mladí Plzeňané stáhnout náskok prvních čtyř týmů, která je v tuto chvíli osmibodový.

neděle 15. listopadu SHC Killers Litoměřice - HBC Škoda Plzeň od 11:00
neděle 15. listopadu SHC Killers Litoměřice - HBC Škoda Plzeň od 14:00