Na západ Čech o víkendu přijíždí Vlašim a Kert Park Praha

V sobotu 24. října se aktuálnímu extraligovému lídrovi v hale na Košutce postaví tým Vlašimi, který je zatím v tabulce na osmém místě. V neděli Plzeňany čeká Kert Park Praha, celek z páté příčky. Své zápasy na domácím hřišti odehrají i oba dorostenecké výběry a B-tým. Žáci hrají ve Štruncových sadech proti Liticím.

A-tým

Do Plzně o víkendu zavítají dva týmy ze středu tabulky. Nejprve se představí Vlašim, která okupuje osmou příčku, a v neděli do hokejbalové haly zavítá pražský Kert Park. A-tým bude chtít potvrdit zisk tří bodů na hřišti Kova dalšími dvěma výhrami na domácím hřišti a upevnit si tak náskok na první příčce.

sobota 24. října HBC Škoda Plzeň - HBT Vlašim od 17:00
neděle 25. října HBC Škoda Plzeň - HC Kert Park Praha od 14:30

B-tým

Po rozpačitém úvodu sezóny se B-tým šplhá tabulkou vzhůru a je na druhé pozici. Do utkání s Brodem tak půjde jako jasný favorit, protože hosté jsou poslední a zatím nezískali jediný bod.

sobota 24. října HBC Škoda Plzeň "B" - STS Chvojkovice Brod Plzeň od 9:00

Starší dorost

Po pauze o minulém víkendu pokračuje extraliga staršího dorostu. Plzeňští se v sobotu představí v repríze loňského finále v domácím prostředí v souboji s Jihlavou. V neděli by je starší dorost mělo čekat o poznání lehčí utkání proti Kert Parku Praha, který je s nulovým bodovým ziskem beznadějně poslední.

sobota 24. října HBC Škoda Plzeň - SK Jihlava od 14:00
neděle 25. října HBC Škoda Plzeň - HC Kert Park Praha od 11:30

Mladší dorost

Mladší dorostenci se utkají se stejnými soupeři jako jejich starší kolegové. Rozdíl je ale v síle jednotlivých týmů. V této věkové kategorii totiž patří pražský Kert zatím do horní poloviny tabulky a naopak Jihlava získala v dosavadních sedmi utkáních jen šest bodů a je až na deváté příčce.

sobota 24. října HBC Škoda Plzeň - SK Jihlava od 11:30
neděle 25. října HBC Škoda Plzeň - HC Kert Park Praha od 9:00

Starší žáci

Oba žákovské týmy odehrají v neděli svá utkání na hřišti ve Štruncových sadech proti týmu Litic. Starší žáci škody jsou favority, protože mají na svém kontě třináct bodů a soupeř zatím v soutěži nezískal ani bod.

neděle 25. října TJ Plzeň - Litice - HBC Škoda Plzeň od 8:00
neděle 25. října TJ Plzeň - Litice - HBC Škoda Plzeň od 12:30

Mladší žáci

Souboj Litic a Plzně slibuje vyrovnané klání, protože oba týmy v tabulce dělí pouhý jeden bod. Na hřišti ve Štruncových sadech se tak rozhodne, který z regionálních rivalů na tom bude po deseti odehraných utkáních lépe.

neděle 25. října TJ Plzeň - Litice - HBC Škoda Plzeň od 9:30
neděle 25. října TJ Plzeň - Litice - HBC Škoda Plzeň od 14:00