Vítejte na novém webu hbcplzen.cz

2. října 2009 byla spuštěna nová verze webu hbcplzen.cz. Díky mnoha dnům a týdnům práce grafiků a programátorů společnosti eSports vznikl ambiciózní projekt, který by měl přinášet pravidelné zpravodajství o všech družstvech HBC Škoda Plzeň. Web však ani v tomto okamžiku není zdaleka hotový, vyvíjet se bude i dále spolu s celým klubem.

Společnost eSports.cz vznikla v Plzni v roce 2001. Specializuje se na tvorbu oficiálních webů pro sportovní kluby. K dnešnímu dni jich provozuje už téměř padesát včetně webů hokejové Sparty, Slavie, Plzně, Karlových Varů, Komety Brno nebo Liberce. Provozuje též internetový server onlajny.cz, který navštěvují každý den desetitisíce lidí.

Prvním projektem eSports.cz v hokejbalovém prostředí byly on-line přenosy ze zápasů hokejbalové extraligy, druhým pak oficiální web k mistrovství světa v hokejbalu, které se v červnu 2009 uskutečnilo v Plzni. Třetím projektem je pak právě oficiální web plzeňského hokejbalového klubu hbcplzen.cz. Společnost eSports.cz má devět zaměstnanců a více než 450 spolupracovníků po celé republice.