Hodnocení víkendu: první výhra béčka, poloviční úspěch žáků

Po hubených prvních dvou kolech B-tým Škody zabral a připsal si proti Viktorii Plzeň první tříbodový zisk v této sezóně. Plzeňští žáci získali z dvanácti možných bodů v soubojích s Třemošnou přesnou polovinu, tedy šest. Výrazně úspěšnější byli mladší žáci, kteří vyhráli oba své zápasy, i když ten druhý až po samostatných stříleních.

B-tým

I když výkon týmu nenadchl, béčko konečně v oblastní lize naplno bodovalo. O vítězství ve vyrovnaném utkání rozhodl v závěru třetí třetiny přesnou dorážkou Roman Kittel.

SHC Viktoria Plzeň - HBC Škoda Plzeň B 2:3 (1:1, 1:1, 0:1)

Starší žáci

Jen s osmi hráči do pole vstoupili starší žáci do dvojzápasu s Třemošnou. Přesto byli v obou utkáních důstojným soupeřem a konečné skóre není výsledkem předváděné hry, ale především v prvním duelu spíše střelecké nemohoucnosti domácího týmu. Ten byl častěji u balónku a vytvářel si šance, jenže góly střílel soupeř.

HBC Škoda Plzeň - TJ Tatran Třemošná 3:6 (1:1,0:3,2:2)
HBC Škoda Plzeň - TJ Tatran Třemošná 6:7ss (0:2,3:2,3:2)

Mladší žáci

V nejmladší věkové kategorii, která má svoji organizovanou celostátní soutěž, evidentně není o hráče nouze. Oba týmy nasadily do utkání tři kompletní formace. První souboj rozhodly tři trefy v prostřední části hry, druhý našel rozuzlení až v samostatných stříleních, která nakonec přinesla pátý bod na konto plzeňských mladších žáků.

HBC Škoda Plzeň - TJ Tatran Třemošná 4:1 (0:0,3:0,1:1)
HBC Škoda Plzeň - TJ Tatran Třemošná 3:2ss (0:0,1:1,1:1)