Stoprocentní bylo jen béčko...

Derby nezná favorita. Sportovní pravdu potvrdil i západočeský střet dvou extraligových rivalů. Škoda Plzeň nastupovala do zápasu ze třetího místa extraligové tabulky. Z výhry na samostatné nájezdy se ale radovaly v utkání plném zvratů deváté Dobřany. Škodovka přišla v nové hale o neporazitelnost ve čtvrtém domácím zápase.

Nedařilo se příliš ani dalším týmům. Starší dorostenci získali ve dvojutkání pouze dva body za výhru 2:1 po s.s. nad Mostem. V neděli nestačili na ústeckou Elbu a prohráli 3:5. Střelecké probuzení Honzy Votavy, který vstřelil celkem 4 branky tak stačilo právě na ty dva body. Kromě Michala Bezděka, jež upravoval skóre s Ústím se střelecky nikdo neprosadil.

Druhý dorostenecký tým na tom byl ještě o něco hůře. S Mostem padl 4:1, ale je pravdou, že průběh hry by spíše napovídal opačnému výsledku. Jenže soupeři stačila velmi krátká pasáž v úvodní třetině aby nastříleli tři branky. Převaha po zbývající dobu zápasu však byla bez brankového vyjádření. Jediný úspěch zaznamenal kapitán Ondřej Jindra. O dva body také přišli mladíci i v neděli kdy jednobrankové vedení (autorem gólu byl Jakub Kalabza) ztratili necelé dvě minuty před koncem zápasu. Ústí si navíc v penaltách dokráčelo pro prémiový bod.

Mladší žáci vyrazili na premiéru hřiště v Kasejovicích k dalším utkáním. První zvládli velmi dobře a zvítězili 4:2 po brankách Jan Šimůnka (2x), Tomáše Forejta a Tomáše Novického. V druhém zápase však nejmladší Škodováci gól nevstřelili a prohráli 0:2.

Nakonec jediným, kdo získal všechny body byl B tým. Ten v sobotu dopoledne rozstřílel karlovarské Démony 9:0.