Tři mužstva z pěti bodovala naplno

A mužstvo ukončilo podzimní část na svém novém hřišti dvěma důležitými výhrami. Zisk šesti bodů posunul tým dokonce na třetí místo. Přesto nedělní výhra se proti nepočetné Vlašimi rodila ztuha a o třech bodech rozhodla až přesná střela kapitána Martina Kadaněho necelé dvě minuty před koncem. Kromě postavení v tabulce je potěšující skutečnost, že letos získal tým za 14 utkání více bodů než za celou loňskou sezonu...

Na poslední úspěšné zápasy na venkovních hřištích navázali starší dorostenci. V sobotu jasně přehráli Jihlavu 5:0 a druhý den po vlažném startu také českobudějovický Pedagog. Také dorostence posunuly výhry mezi elitní týmy soutěže a na poslední dvojutkání do Pardubic a Letohradu pojedou s vidinou, že pravděpodobně jakýkoli bodový zisk bude znamenat přezimování v první čtyřce.

Mladší dorostenci měli těžké soupeře - v sobotu Jihlavu a v neděli Kladno. Sobotní utkání díky obratu ve třetí třetině přetavili hráči ve výhru 3:2 (Strejček, Šindelář, Peroutka). Druhé utkání přineslo vyrovnaný duel, ale Kladeňáci nakonec udělali méně chyb a mladší dorost prohrál 2:4 (2x Strejček) .

Starší žáci cestovali ke dvěma zápasům do Ústí nad Labem. První duel vyzněl lépe pro naše hráče, kteří zvítězili 3:1. Do odpoledního souboje soupež posílil a i díky porazil Škodu 4:2.

Informace o výsledcích B mužstva mají stejný scénář. Obsahují de facto pouze výši vítězství. Ne jinak tomu je i nyní. V sobotu porazilo béčko Fireball 99 Plzeň 8:3 a v pondělí v Karlových Varech i Ostrov nad Ohří 4:1. Tým je stále ve vedení Oblastní ligy s jedinouz porážkou.