Vstup do Českého poháru se povedl

Jako hosté se v sobotu představili v hokejbalové hale hráči áčka. Ve čtvrtém kole turnaje hostil Tatran Třemošná náš tým. Vzhledem k horším klimatickým podmínkám se týmy dohodly, že se utkání odehraje v hale. Soupeř se spíše připravoval na nedělní souboj s Heřmanovým Městcem a i díky tomu v jeho sestavě chybělo hned několik zkušených hráčů. Na straně Škody naopak kapitán Martin Kadaně, Petr Chowaniec a dvojice zraněných Benedikt a Hubač.

Tón utkání udávala Škodovka. Dokumentovala to úvodní branka kterou vstřelil Marek Lendl ve vlastním oslabení. Na 2:0 upravil Ondřej Kejř. V úvodu druhé třetiny zvýšil třemošenský Radek Komanec hrající ale podzim v barvách Plzně na 3:0. Díky lehkovážnosti soupeř snížil na 3:2. Do konce třetiny zvýšil vedení bílomodrých Pavel Štulc. V poslední části už stříleli branky jen Plzeňští. Skóre po brankových trefách Vladimíra Muchla, Janů Beránka a Arneta, Jaroslava Kejře a Michala Edla se zastavilo na poměru 9:2 pro Škodu. V sobotu čeká Plzeňany béčko Mostu. V případě výhry postupuje náš tým do finálové osmičky, která změří svoje síly v polovině února právě v lochotínské hale.

Dařilo si oběma žákovským týmům. Starší vyválčili v Karlových Varech všech šest bodů za shodný výsledek 7:0. V prvním utkání vstřelil 3 branky Pauer po dvou Hnízdil a Lang. V odpoledním zápase mířili do černého 2x Mach s Langem, po jednom gólu přidali Miko, Pokorný a Roub. Tým je stále na druhém místě průběžného pořadí.

Mladší žáci hostili Litice. Mužstvo předvádělo pohledný kombinační hokejbal a po zásluze zvítězilo nejprve 5:3 a v druhém utkání dokonce 6:1.

Béčko stejně jako starší žáci hrálo v Karlových Varech. I tam pokračovaly střelecké hody. Brankový apetit rezervy odnesl karlovarští Vikingové. Po výsledku 9:2 vede B tým tabulku Oblastní ligy s náskokem 7 bodů.