Stanley cup pro vítěze ze Škodovky

V rámci akce Den s hokejem se v neděli 30. srpna uskutečnil před zimním stadionem turnaj v hokejbalu pro děti školního věku. Před halou vyrostlo opět minihokejbalové hřiště s umělým povrchem. Pěkné počasí, výborná atmosféra a až nečekaně velký zájem dětí, ale i jejich rodičů, to vše dalo vzpomenout na červnové Mistrovství světa v hokejbalu.

Okolo třiceti dvojic mezi s sebou zápolilo s vysokým nasazením. Vítězové se střetli ve velkém finále proti dvojici mistrů světa v hokejbalu - Markem Lendlem a Martinem Kadaněm.

Oba mistři společně se šesticí vítězů dorostenecké extraligy, kteří pomáhali zajišťovat hokejbalovou show (Michal Bezděk, Michal Slanec, Lukáš Hofmeister, Pavel Henrich, Michal Průcha a Jaroslav Liška) se dočkali nevšedního zážitku. V kabině hokejového A mužstva si mohli tzv. na vlastní kůži užít nejslavnější hokejový pohár světa - Stanley cup! Jedna póza s pohárem střídala druhou a to za klidného přihlížení kanadských ochránců trofeje i jejího vítěze Petra Sýkory.

Nezapomenutelný zážitek byl odměnou nejen za spoluorganizaci zdařilé akce ale i další propagace hokejbalu na konci prázdnin, ale také za dosažené vynikající výsledky v uplynulé sezoně.