Do playoffs jde i mladší dorost!

Všechny tři týmy, které hrají celostátní soutěže budou pokračovat v nadstavbě. Áčko si napravilo svým letošním vystoupením v základní části reputaci a po loňském nezdaru opět nechybí v playoffs. Do něho jde ze třetího místa, které je od mistrovské sezony 2004/2005 nejlepším umístěním mužstva v základní části. Naším soupeřem ve čtvrtfinále bude obhájce titulu kladenská Habešovna. Dá se očekávat velmi tuhý boj na který vítězství v posledním kole na Kladně nebude mít příliš velký význam. O sobotním utkání s Habešovnou více v sekci A mužstvo.

Starší dorost nezaváhal ani v posledním utkání základní části. Mužstvo porazilo po velmi solidním výkonu v derby Dobřany 7:0 (2:0,3:0,2:0) - 3x Průcha, 2x Bezděk, Ondra a Šmrha - a hráči tak potvrdili skvělé výsledky z jarních zápasů. Tým dosáhl zatím nejlepšího výsledku v kategorii mládeže. Ještě nikdy mládežnický tým Škody nevyhrál dlouhodobou část soutěže. Jejich soupeřem bude pražský Kert Park.

I když měl mladší dorost na jaře dobrý los musel o postup do elitní osmičky pořádně bojovat. Po předchozím vydařeném dvoukole byl souboj s Rakovníkem přímou bitvou o playoffs. Domácí mužstvo o postupu rozhodlo už v první třetině. Konečný výsledek 5:1 (4:1,1:0,0:0) - 2x Forejt, Henrich, Kalabza a Peroutka - znamená sedmou pozici a cestu na první dvě utkání do Letohradu.

Napůl úspěšní byli starší žáci. Ti nejprve ve Štruincových sadech podlehli Liticím 0:2 aler v odpolední odvetě už zvítězili 5:2 - 2x Lang, Mach, Kunzmann a Pauer. Mužstvo si i v nadstavbové části udržuje druhou příčku, která bezpečně zasručuje postup do semifinálového turnaje.

Dařilo se i mladším žákům. Ti v sobotu porazili dvakrát soupeře z Kasejovic. Nejprve 4:1 (2x Ulm, Šimůnek, Vlasák) a odpoledne těsně 2:1 (obě branky Ulm). Mužstvo má již odehrané všechny zápasy úvodní části a v současné době je na třetí pozici.