SD vítězem základní části. Áčko začne P-O doma.

Dalších šest připsaných bodů na konto staršího dorostu znamená vítězství v základní části. Áčko se v případě dvou výher mohlo udržet na druhém místě. Po sobotní výhře nad Letohradem ale přišla pouze remíza s Hradcem Králové. I tak si mužstvo před posledním zápasem základní části zajistilo to, že čtvrtfinálovou sérii playoffs bude začínat v naší hale.

Mladší dorost po nezdaru na severu Čech zabral. V sobotu porazil pražské Spectrum 4:2 (1:0,1:1,2:1) branky - 2x Jindra, Hofmeister, Ondra, a v neděli v přímém souboji o osmou pozici, která by posunula mužstva do play-off mladší dorostenci deklasovali další pražský celek - SK Ďáblové Praha 8:1 (2:0,4:0,2:1) branky - 4x Jindra, Henrich, Němec, O. Benedikt a Forejt. Mužstvo přivítá v neděli Rakovník a jistotu účasti v P-O přinese pouze plný bodový zisk.

Starší dorostenci jak už je v úvodu avizováno vyhráli základní čast soutěže. Dopomohli jim k tomu další dvě výhry. Shodné výsledky neznamenali shodný výkon. Sobotní výhra nad poslední Mladou Boleslaví se odvíjela podle očekávaného scénáře. Postupem času však kvalita hry klesala... PLZ-MBL 6:1 (3:0,3:1,0:0) branky - 2x Bezděk a Průcha, Vorál, Liška. V neděli přijel do Plzně pražský Kert. Po bezbrankové první třetině mužstvo přeřadilo na vyšší efektivitu a výsledkem byly čtyři vstřelené branky během necelých sedmi minut. Výrazně vedení si tým udržel až do konce utkání a před posledním zápasem s Dobřany má na druhou Jihlavu náskok čtyř bodů. PLZ-PHA 6:1 (0:0,4:0,2:1) 3x Průcha, Gřonka, Henrich a Votava

Béčko pokračuje ve ztrácení bodů... Opět se tak stalo na domácím hřišti, kdy tým v normální hrací době remizoval s Boytronicem 2:2. Při penaltách byla škodovácká záloha přece jen úspěšnější.