Áčko deklasovalo Dobřany

Kdo čekal v sobotu v Dobřanech vyrovnané utkání musel být zklamán. Nebo překvapený. Naši hráči totiž od úvodního buly nenechali nikoho z přítomných diváků na pochybách, že nechtějí ztrácet se svým rivalem žádné body. O jejich dělbě bylo rozhodnuto v první třetině, dost možná už po necelých čtyřech minutách hry. Podrobnější informace o průběhu derby v sekci A mužstvo.

Skvělé představení staršího dorostu na severu Čech - i tak se dá nazvat víkendové dvoukolo se soupeři v Mostu a Ústí nad Labem. Tým zvítězil v sobotním utkání v Mostu 4:0 (3x Průcha, Gřonka) a v neděli oplatil podzimní porážku v té chvíli třetímu týmu tabulky ústecké Elbě výsledkem 7:3 (2x Slanec, Hofmeister, Votava, Bezděk, Henrich a Šmrha). 3 kola před koncem základní části si mužstvo upevnilo první pozici. Náskok na druhou Jihlavu jsou 4 body.

Výborný vstup do jarní části nepotvrdili se stejnými soupeři jako SD mladší dorostenci. Svěřenci Martina Kováříka doplatili především v sobotu na mizernou mušku a také úzký kádr. Jedinou branku zazanamenal Marek Forejt. Most - Plzeň 3:1 a Ústí n.L. - Plzeň 6:0. Tým ztrácí na osmou příčku 5 bodů...