V plzeňské hale zůstaly všechny body

První jarní víkend se povedl na jedničku třem týmům Škody. Áčko porazilo kladenský KEB gólovým finišem v poslední třetině. Úspěšnou premiéru si odbyli exdobřanský Václav Šlehofer a navrátilec Petr Šulan. Přetlak na postu brankářů (Semera, Donauschachtl, Šulan) se vyřešil nakonec těsně před zahájením jarní části extraligy - hostováním Jana Donauschachtla v Ústí nad Labem.

Mladší dorost pod vedením trenéra Martina Kováříka nejprve v sobotu rozstřílel ústecké DDM vysoko 16:1 a v neděli vybojoval další tři důležité body výhrou nad Vsetínem v poměru 5:1. Tým je tak stále ve hře o playoffs.

Starší dorost měl v sobotu proti sobě ambiciózního soupeře z Karviné. Po nepříliš přesvědčivém úvodu se hráči do svého soupeře zakousli a odměnou jim bylo cenné vítězství 5:2. Vedoucí postavení v tabulce potvrdil tým i v neděli, kdy porazil vysoko mužstvo Vsetína 10:0.

Méně úspěšní byli hráči B mužstva. Ti v divoké přestřelce podlehli v Karlových Varech záloze CSKA 8:7. Přesto s náskokem vedou Oblastní ligu.

Nedařilo se ani mladším žákům. Ti dvakrát podlehli Třemošné na jejich hřišti. Nejprve 1:2 a poté 2:4. Spíše než výsledky nad hokejisty posíleným soupeřem je důležitější skutečnost, že jejich nový trenér Lubomír Henrich dává příležitost všem hráčům poměrně širokého kádru mužstva.

Příští týden čeká A tým cesta ke dvojutkání na Moravu. Dorosty mají tentokráte volno. Starší žáci se představí ve Štruncových sadech v souboji s Liticemi. Béčko bude chtít v sobotu v hale oplatit porážku mužstvu Rolling Balwans.