Příprava je u konce, začíná jarní část soutěží

Zimní pauza, která trvala bezmála tři měsíce je u svého konce. V sobotu 28. února se rozběhnou naplno soutěže v nichž týmy Škody budou usilovat o další body. Áčko i oba dorosty se v tomto termínu představí ve své hale. Zatímco A mužstvo a starší dorost budou usilovat o udržení současných pozic, mladší dorost by se rád odpoutal ze stávajícího desátého místa.

Výsledky přípravných zápasů těchto týmů mohou ledacos naznačit. Áčko sehrálo 5 utkání a ve všech zvítězilo. Výsledky zápasů najdete v sekci A mužstvo.

Starší dorost zvítězil nad muži Horní Břízy, Blatné, bez zaváhání absolvoval turnaj čtyř dorosteneckých týmů (Alfa Pce, Pedagog ČB a Kovo Praha). V posledním přípravném utkání však dostal lekci v podobě prohry s lídrem 2. NHbL Liticemi (4:8).

Mladší dorostenci sehráli v plzeňské hale utkání se starším dorostem Blatné, který vysoko přehráli. Poté ještě jednodenní turnaj s mužstvy Spectrum Praga (4:5), HBC Prachatice (7:1) a HBC Litice (4:0). U mladšího dorostu došlo ještě ke změně na pozici trenéra. V jarní části bude jako hlavní trenér u týmu působit Martin Kovářík.